Jump to content


Photo

Trouble with my Trumba calendar on my SharePoint site


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 akalli

akalli

    Advanced Member

  • Trumba Community Member
  • PipPipPip
  • 35 posts

Posted 04 August 2006 - 10:41 AM

Not sure if it's a setting or something, but when a user clicks on the sign up button for an event the Sign Up form displays cut off---a lot. Try the link below and pretend to sign up for the SharePoint demo on August 7th. Let me know what happens to you.

http://eoffice-virtu...ngCalendar.aspx

Could it have something to do with the teaser_base thing? I haven't done anything with that.

Your help is greatly appreciated!

Andrea Kalli

#2 Jill

Jill

    Moderator

  • Trumba Community Expert
  • PipPipPip
  • 1,243 posts
  • Location:Seattle, USA

Posted 04 August 2006 - 01:24 PM

Hi Andrea,
Someone else posted this issue yesterday, too. (You can see his post here.) Thanks for your URL. Our developer was able to see the issue and is currently working on fixing it (so that the form opens in a new window). I'm sorry for the problem and hope we can let you know of a fix soon.

Jill / Trumba UA

#3 akalli

akalli

    Advanced Member

  • Trumba Community Member
  • PipPipPip
  • 35 posts

Posted 04 August 2006 - 01:32 PM

OK then. It's good to know I didn't do something wrong. We'll be linking users to the calendar on the Trumba website instead of our SharePoint site until I hear back about a fix for this. Thanks again for your reply.

Andrea Kalli

#4 akalli

akalli

    Advanced Member

  • Trumba Community Member
  • PipPipPip
  • 35 posts

Posted 18 August 2006 - 08:11 AM

how will we be notified when this has been resolved?
Thanks,
Andrea

#5 Jill

Jill

    Moderator

  • Trumba Community Expert
  • PipPipPip
  • 1,243 posts
  • Location:Seattle, USA

Posted 18 August 2006 - 09:54 AM

Hi Andrea,
I'm sorry I didn't post about this! Thank you for asking. I see that the issue was fixed and should be included in the current release. If you've tried it and it's still not working, please let us know.

Jill / Trumba UA

#6 akalli

akalli

    Advanced Member

  • Trumba Community Member
  • PipPipPip
  • 35 posts

Posted 18 August 2006 - 07:44 PM

Jill,

Thank you! I'll give it a try and report what happens.

Andrea

Two minutes later...
YEA! It works great! Opens in a new window...perfect you guys!

Andrea

Edited by akalli, 18 August 2006 - 07:47 PM.


#7 Steve A

Steve A

    Advanced Member

  • Admin
  • PipPipPip
  • 350 posts
  • Gender:Male

Posted 08 September 2010 - 01:04 PM

We just heard from another client today who was not able to view Trumba spuds in FireFox using Sharepoint. All other browsers displayed the spuds fine. The solution was to update to SP2 of Sharepoint.
Thanks,
Steve




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users